9 Μαΐ 2009

Catch up

Εργασία και Χαρά...

Κατά πόσο η εργασία είναι χαρά; Και κατά πόσο η χαρά που σου δίνει η εργασία, σου δίνει κι άλλη χαρά για να εργαστείς;

Μάνη τοκς, μπούλσιτ γουόκς...

Χρόνος αρκετός, διάθεση καμιά όμως μέχρι που άρχισα να αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει "θεός" και βλέπει κι εμένα από 'κει πάνω ή όπου μπορεί να υποβόσκει τέλος πάντων...

Στις στιγμές που πιστεύεις ότι μια μαύρη σελίδα έκλεισε στην ζωή σου, λόγω κακής ψυχολογίας και εκτίμησης της κατάστασης μιας και γίνεσαι δέσμιος σε έναν φαύλο κύκλο όπου ο συνεργάτης φαίνεται εντάξει αλλά δεν είναι, όταν σε αφήνει ξεκρέμαστο οικονομικά για 8 μήνες, εσύ επιμένεις να δείχνεις τον καλό σου εαυτό για όσο αντέχεις... Κρίση υπάρχει, αλλά με την σωστή κρίση, κάνεις και τις κατάλληλες επιλογές. Τον παράτησα λοιπόν, διεκδίκισα τα χρήματα μου με μια μακρυά επιταγή, που όμως σφραγίστηκε μιας και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά μεγάλος παραμυθάς. Καλύτερα να σε χρωστάνε, παρά να χρωστάς. Αυτό ξέρω.

2 μήνες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δουλειάς μερικής έως ελάχιστης για να βγαίνουν τα προς το "μην χρωστείν" και με καλή πίστη, έσκασε μια αλυσίδα επαγγελματικών υποχρεώσεων μπροστά μου και πλέον τρέχω και δεν προλαβαίνω! :)

Έλειψα αρκετά από τον χώρο μου, σας παρακολουθούσα όμως ανελλιπώς και ετοιμάζω πλέον κάτι καινούριο και σύντομα θα βγεί προς τα έξω το νέο διαδικτυακό μου λούκ!

Πήρα και το μίνι εισιτήριο διαρκείας για το αετόπουλο και βουρ για τα σεντόνια! ;)

Θα επανέρθω!

Τσιρζ