21 Δεκ 2007

Ανυπομονώ...

Πριν 2 χρόνια ήμουν εκεί. 2 μέρες έμειναν για να ξαναπατήσω την κορυφή αυτή! Να χαρώ σαν μικρό παιδί, να παίξω, να ψοφήσω απ' την κούραση... Την ευχάριστη γλυκιά κούραση!


Καλές γιορτές σε όλους, να περάσετε με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε. Εγώ θα έχω (ευτυχώς) μερικούς δικούς μου ανθρώπους μαζί μου!

Τα λέμε σε μια βδομάδα!

18 Δεκ 2007

Monkey Step (Live) - Ξυλουργείο

Να σας υπενθυμίσω το live μας το Σάββατο στις 22 Δεκέμβρη. Για τους φανς, την Πέμπτη στις 19:00 θα είμαστε ζωντανά και στον 9.58.

Η "επίσημη" ανακοίνωση:

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, μια ανάσα πριν τα χριστούγεννα στο ξυλουργείο του Μύλου, η θερμοκρασία θα ανέβει σε ένα πάρτυ πλημμυρισμένο από τους ρυθμούς της funk της disco της acid jazz! Οικοδεσπότες της βραδιάς οι Monkey Step, το μουσικό συγκρότημα των 10 ατόμων που με τη δυναμική τους παρουσία, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με μία συναυλία «γιορτινή», γεμάτη τρελό ρυθμό και χορό!

Και βιντεάκι με το ραδιοφωνικό σποτάκι και την αφίσσα παρακάτω!

9 Δεκ 2007

Llorando

Ένα... ακόμα μουσικό θέμα :)

Σκηνή από μια αγαπημένη μου ταινία, στην οποία μιλάει για μια ακόμα φορά η μουσική. Αυτή την φορά μόνο φωνή, acapella, σε μια γλώσσα άγνωστη για μένα, που όμως με άγγιξε χωρίς να ξέρω για τι τραγουδάει...

Αργότερα έμαθα ότι είναι διασκευασμένο το "Crying" του Roy Orbinson κι η αλήθεια είναι ότι βουρκώνεις κάθε φορά όταν την ακούς...