21 Δεκ 2007

Ανυπομονώ...

Πριν 2 χρόνια ήμουν εκεί. 2 μέρες έμειναν για να ξαναπατήσω την κορυφή αυτή! Να χαρώ σαν μικρό παιδί, να παίξω, να ψοφήσω απ' την κούραση... Την ευχάριστη γλυκιά κούραση!


Καλές γιορτές σε όλους, να περάσετε με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε. Εγώ θα έχω (ευτυχώς) μερικούς δικούς μου ανθρώπους μαζί μου!

Τα λέμε σε μια βδομάδα!

6 σχόλια:

egoistaki είπε...

xa xa xa teleia fatsa!!!

ta leme aurio apo konta!

kai to nou sou... eipes oti o thanasis tha einai sti skini....!!!

:P

Dimitra είπε...

Καλά Χριστούγεννα Δημήτρη να περάσετε πολύ όμορφα να φάτε να πιείτε να τραγουδήσετε και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας :)
Ευχομαι τα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Δημήτρη!!καλές γιορτές έυχομαι...μα περάσεις όσο καλύτερα γίνεται ότι επυθυμείς....με υγεία προπάντων...και όλα τα καλά για σένα κι αυτούς που αγαπάς...Με αγάπη,Αθανασία.(Παράκληση επειδή αποφάσισα να αφήσω για κάποιους λόγους το ψευδόνυμό μου Ήλιαχτίδα' μπορείς αν θές να με λές Αθανασία πλέον οκ;;-το πραγματικό μου όνομα).Αθανασία.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά και καλά Ράμις

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Δημήτρη!....έυχομαι για το νέο έτος ότι καλύτερο...υγεία,αγάπη ευτυχία... και γενική επιτυχία...Με αγάπη,Αθανασία.

Rami είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου να έχετε υγεία, καλές δουλειές, να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να τους έχετε και να σας έχουν πάντα δίπλα σας!